Friday, February 22, 2019

Cosmo Columbo?

Ingen direkt ovanlig fredag idag. Fast jag råkade se ett avsnitt av den gamla deckarserien Columbo i eftermiddags. Det brukar jag inte göra. Faktum är att jag nog aldrig sett ett (helt) avsnitt av det förut. Slog mig dock att gestaltningen av Columbo på sätt och vis påminde en aning om Kramer i Seinfeld. Kan man kanske gissa att Michael Richards vid frambringandet av Kramer låtit sig inspireras en smula av hur Peter Falk spelar Columbo?

Såg att Västervik tappade poäng ikväll. Det betyder att BIK även teoretiskt är helt klara för slutspelsserien. Gött det, även om det i praktiken varit klart ganska länge. Nu hoppas vi bara att de lyckas knipa någon av de tre första placeringarna så att de får med sig bonuspoäng och en extra hemmamatch. Kan vara viktigt det. Särskilt det senare, för även om man inte skulle lyckas utnyttja bonuspoäng och extra hemmamatch sportsligt betyder ju en extra hemmamatch att det trillar in lite sköna slantar i klubbkassan.

Och jodå, uppkopplingen strulade ikväll också. Hoppade igång vid 23ish, ungefär exakt som det varit de senaste kvällarna. Väldigt mystiskt det där. Och framförallt fasligt irriterande. Håller det i sig över helgen får jag nog ta och höra av mig till leverantören till veckan och felanmäla.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home