Wednesday, November 13, 2019

Töligt!

Västervik - Bofors 2-1 förl. (0-0, 0-0, 1-1, 1-0)

Får lite känsla av att BIK efter den senaste tidens framgångar och segrar kanske själva börjat tro att de är bättre än de är. På så sätt kanske bra med en liten väckarklocka. Släpper vi bara in ett mål på ordinarie tid ska vi med den offensiv vi sitter på vinna, så är det bara. Dock gött att Lundberg verkar gjort en stark match i kassen. Han har ju inte riktigt nått samma nivå som i fjol tidigare under säsongen, så om han hittar formen är det ju toppen.
Anmärkningsvärt för övrigt att vi inte vunnit en enda förlängning eller straffläggning den här säsongen. Man kan peka på tillfälligheter, men sammantaget är det inte bra. Där måste vi snäppa upp. Det är lite samma sak där att med de offensiva spelare vi har borde såväl tre mot tre som straffar vara en fördel för oss, men nu är det snarare en nackdel. Att lyckas knipa de där extrapoängen kan bli väldigt avgörande på slutet.

Jaja, nya tag på lördag. Då får det bli revansch. Kände på förhand att tre poäng på de här två bortamatcherna vore godkänt, så nu behöver vi ju "bara" två mot Mora för att ligga enligt kalkyl.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home