Saturday, February 29, 2020

Najs!

Västerås - Bofors 3-4 förl. (0-0, 2-3, 1-0, 0-1)

Gött mos. Eftersom både Timrå och Modo vann var resultatet formellt sett betydelselöst för vår del, vi hade varit klara som fyra i serien även om det blivit tre poäng, men alltid härligt att slå en motståndare vi inom kort kommer möta igen i slutspelsserien. Gott också att vi fick en ett par i powerplay. Det har ju inte riktigt velat sig där i några matcher nu så det är ju bra att få in ett par puckar innan det sätter sig i huvudet på spelarna. Riktigt kaxig PP-uppställning i förlängningen annars: Foppa, Thorell, Linus Karlsson, Immo. Fan vad roligt när sådana "experiment" lyckas.
Juel verkar ha gjort en ny stark insats för övrigt. Tre insläppta, men så fick han också 44 skott emot sig. Han verkar har prickat formen lagom till att det drar ihop sig.

Vi är alltså klara som fyra i serien nu. En placering bättre än förra säsongen. Vill dock inte säga att de två matcher som återstår är utan betydelse. Vi tar ju emot Modo i sista omgången, så där kan det ju mycket väl bli så att den matchen blir avgörande för fighten om andraplatsen. Kan ju arta sig så det blir så raffinerat att vi spelar bort Modo från finalen på fredag, och sedan i nästa match möter dem igen (på bortaplan) i första omgången av slutspelsserien. För att inte ha något att spela för mer än en bra känsla inför nämnda slutspelsserie kan den där sista matchen bli riktigt intressant.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home