Thursday, February 27, 2020

Så är det snart helg igen

Egentligen ingen anmärkningsvärd torsdag. Gjorde sista dagen på stöd och matchning (för den här gången åtminstone) då jag ju påbörjar min praktik som skribent, sociala medier-ansvarig och allmänt avlastande resurs på måndag. Borde kanske haft med mig kakor, men orkade inte ställa mig och baka när jag kom hem igår.
Har fått dagens ord skrivna, läst några sidor, tittat på Antikrundan. Har varit ett jäkla spring i trappen under kvällen, så misstänker att det nu flyttat in någon i lägenheten det flyttades ut ifrån häromsistens.
Misstänker för övrigt att jag nu lyckats förbruka all mobilsurf för månaden. För Twitter går inte att uppdatera på telefonen. Slits mellan att behöva stå ut med att inte kunna använda telefonen förrän lördag övergår i söndag, eller om det är värt att köpa något lite extra. Fast 99 spänn för en gb, det känns ju väl dyrt. Sedan kan man ju undra vad som hände med den där förändringen av abonnemanget som skulle dubbla min surfmängd som skulle träda i kraft i måndags. Den har jag ju inte sett röken av.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home