Saturday, February 29, 2020

Symmetriskt

Var nere en sväng på Spongs. Var en bok jag skulle ha så då passade jag på att svänga förbi och kika lite på bokrean. Inget jätteutbud på rean här i år då butiken alldeles snart ska lämna Akademibokhandeln och tas över av personalen. Men hittade ett par böcker som fick följa med hem ändå. James Joyces Ett porträtt av författaren som ung och en liten pamflett om tyranni.
I övrigt inte någon anmärkningsvärd dag. Det har flutit på i lugnt och stillsamt mak. Druckit ett par glas punsch nu under kvällen, drack bland annat upp det sista av Uarda-akademiens årgångspunsch som jag köpte i påskas. Melodifestivalens hyllning till sin egen historia var en rätt blek och ointressant tillställning.
Enligt ett buzzfeedquiz häromsistens skulle jag träffa min soulmate idag, 29/2 2020. Den enda jag träffat är mig själv. Tja, jag trivs ju i mitt eget sällskap så varför inte.
Det var snöigt och kallt till första advent, nu snöar det igen på vinterns sista kväll. Däremellan grönt. Känns symmetriskt på något sätt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home