Tuesday, June 09, 2020

Färdigsorterat

Började pilla med låtordningen i förmiddags. Sedan satte jag mig en stund här fram på kvällen också, och rätt vad det var hade jag kommit så långt att det var lika bra att göra färdigt alltihop när jag ändå höll på. Det hade jag inte riktigt räknat med, hade trott att jag skulle bli färdigt typ i morgon eller möjligtvis på torsdag om det inte förflutit på ett tillfredställande vis.
Tror att spellistan blev ganska bra, men nu tänkte jag låta den "vila" ett par dagar så jag inte har varken låtval eller låtordning så färskt i minnet och sedan göra en provlyssning framemot slutet av veckan för att se så den håller. Brukar oftast tycka den funkar vid provlyssningen, men vet att det hänt någon gång att jag bytt plats på någon låt för att få bättre dynamik.
Sedan ska det fixas omslagsbild och lite sådär innan jag gör den publik framemot midsommar.

På eftermiddagen i dag drog det förbi ett litet åskväder. Typiskt nog just när jag hade börjat med maten. Andra tisdagen i rad med åska. Återstår att se om det mönstret fortsätter upprepa sig. Högst sannolikt inte.

Tyckte mig se måsungar som sprang omkring på ett tak när jag var ute på promenad. Trodde nog att det var ännu någon tid tills de började lämna boet, särskilt som jag sett en del andra måsar som ännu ruvar. Men då får man börja se upp för aggressiva måsar då antar jag. Det är ju framförallt när ungarna tagit sig ner på backen de brukar vara som mest griniga. Gillar inte måsar. I alla fall inte när de prompt ska bygga bo inne i stan men likväl blir tokiga om någon kommer nära.

Nåddes i dag av informationen att farmor lagts in på lasarettet. Inte pga covid såvitt jag förstår. Som det lär på morsan verkar det vara mer för säkerhets skull än att hon blivit jättesjuk. Och är det en 84-åring som känner sig krasslig kan man ju förstå om de vill ha lite koll på henne när läget är som det är.

Känner mig gravt töntig som ens överväger det, men fan vet om jag inte får ta och ställa klockan en liten stund tidigare än vanligt i morgon och kolla på den där presskonferensen. Det har ju trots allt potential att bli ett klassisk tv-ögonblick.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home