Sunday, June 14, 2020

Överraskande uppdykande

Vanlig och lugn söndag. Inget utöver det normala, fram till alldeles nyss när det dök upp en retweet i flödet jag var på vippen att svara på innan jag i sista stund insåg att den retweetade var tjejen jag umgicks med förra sommaren och som i våras valde att bryta vår kontakt efter att ha träffat en kille och inlett ett förhållande. Haha, hade kunnat bli en smula obekväm stämning där.
Får dock erkänna att jag inte är en bättre människa än att jag lite snabbt scrollade igenom de senaste dagarnas tweets av henne. Glad att hon verkar må bra. Samtidigt en gnutta omskakad då det överraskande uppdykandet i flödet väckte ett litet mått av vemod över en tid som flytt. Jaja, sånt är livet.

Blev för övrigt färdig med provlyssningen av SP20 när jag var ute på promenad i eftermiddags. Känner mig nöjd med den. Har byggt listan på ett lite annat sätt i år jämfört med de senaste åren. Inte riktigt samma explosivt hittiga inledning som det varit de sista 2-3 åren, och kanske lite fler låtar som folk inte nödvändigtvis känner igen. Men det blev bra, och sista fjärdedelen kändes det verkligen som att jag fick till det där gasandet in i mål som jag var ute efter. Bra mix på det stora hela. Gör den som vanligt offentlig på torsdag, ni får ge er till tåls till dess (förlåt för teaser).

Annat som händer till veckan är att jag ska tvätta, jag tänkte göra en sats jordgubbsglass till midsommar och så kommer nya numret av tidningen ut framåt slutet av veckan. Därutöver får man väl göra sitt bästa för uthärda hettan i inledningen av veckan. Hörde på tv att det kunde bli 30 grader på tisdag. Ojvoj, som Per Bjurman skulle uttryckt det. Hoppas vi slipper åska.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home