Monday, June 15, 2020

Utomhuskvällsläsning

Suttit på balkongen och läst under kvällen. Rätt gött. Även om jag inte är något större fan av jättevärme har ju ljumna kvällar ändå något. Ser dock att det är mulet, regn och betydligt lägre temperaturer i prognosen för i morgon. Det tycker jag inte går något. Hoppas bara att det håller sig till regn och att vi slipper åska. Någon åska vill vi inte ha!

Dagen fram till kvällen har inte bjudit på några spektakulära händelser direkt. Det har varit ganska mycket som vanligt. I morgon har jag dock tvättstugan så då blir det tidig morgon och ja, tvättande. Tänkte nog röra ihop en glassmet också som kan få stå och dra över natten så kör jag den i glassmaskinen på onsdag. Som jag nämnde i går tycker jag det skulle kunna passa att slänga ihop en jordgubbsglass till midsommar.

När jag satt på balkongen i kväll gick förresten förbi en typ skitsnygg tjej. Tyvärr rökare, men ingen är ju perfekt. Hoppas hon går förbi fler gånger. Eller att jag träffar henne i något sammanhang. Hon var kolossalt söt. Skulle hemskt gärna vilja veta vem hon är.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home