Sunday, July 05, 2020

Ihälld

Min syster med fästman har varit i stan över helgen. Så igår var det middag hos föräldrarna. Jag blev ihälld vin och yada, yada, yada i eftermiddags fick jag torka upp frukosten från rumgolvet. Skämt åsido, det var trevligt men blev lite sent och lite mycket vin och idag har jag haft en av de värsta bakfyllorna på många år.
Blev för övrigt inlåst på toaletten när jag var där nere. Dörren gick i baklås och jag kom inte ut. Slutade med att en granne fick komma dit med en metallsåg så vi kunde såga upp låset. Det var en intressant upplevelse.

Idag har jag av förklarliga skäl inte gjort många knop. Fram till typ tretiden orkade jag inte mycket mer än att bara ligga ner och andas. Hittade en bild i telefonen jag tydligen tagit på vägen hem. En selfie med utsträck tunga tagen tio i fyra imorse. Har inget som helst minne av att jag tog den, och jag undrar lite vad tanken med det var. Hittade även tre (oöppnade) burkar öl i jackfickorna.
Frampå seneftermiddan kände jag mig hur som helst tillräckligt kry för att knalla neråt och låt mig bli bjuden på söndagsmiddag. Pizza blev det, vilket såklart passade mig tämligen utmärkt. En god kycklingrulle blev det för min del, och en apelsin-Mer. Får väldigt ofta ett sug efter söta drycker dagen efter, så tyckte att det kunde passa bra till maten.

Får nog bli en hyfsat tidig kväll ikväll, för jag är fortfarande rätt trött.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home