Friday, July 03, 2020

Oväntat nyförvärv

Så BIK smög ut ett nyförvärv under eftermiddagen. Eller smög och smög, släppte, men det var lite överraskande i vilket fall.
Spontant känns det som en ganska spännande värvning. Verkar ha producerat helt okej med poäng i Liiga, så han borde ju kunna bidra med en del pinnar här också. Känns som en ganska"o-BIK:ig" värvning om ni förstår hur jag menar. Klart mer etablerad än vad som brukar värvas in. Känns i och för sig att man värvat mer reda på nivån etablerade spelare överlag i år, men likväl känns han mer meriterad på hög nivå än vad BIK:s värvningar vanligtvis är. Ska bli intressant att se honom i vinter hur som helst, förutsatt man nu får gå och titta på hockey överhuvudtaget såklart.
Ska bli spännande att se vad de plockar in för målvakt, och så känns det ju som att det borde trilla in ytterligare en forward vad det lider. Känslan är ju hur som helst att vi kommer ha en trupp som kan vara med och bråka i år också, trots flera tunga (men väntade) tapp i framförallt offensiven.

För egen del har jag annars haft en vanlig och trivsam fredag. Inte gjort någon jättespännande egentligen. Lyssnat på musik, druckit ett glas vin, tittat på Seinfeld. Men det har varit fredag och det är ju nice i sig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home