Monday, June 29, 2020

Utvilad

När klockan ringde imorse kände jag omedelbart att jävlar vad jag har sovit gott. Kände mig mer utvilad än på länge när jag klev upp. Grymt härlig känsla.
Det är absolut inte så att jag sover dåligt annars, snarare tvärtom. Men någon gång ibland kommer ju ett sådant där tillfälle där man sover helt exceptionellt. Natten till idag var uppenbarligen ett sådant tillfälle. Att vara dagen efter-trött, komma i säng hyfsat i tid och sedan sova sådär 8,5 timmar är tydligen ett bra recept på god sömn.

Min dag idag har annars varit vardaglig. Fastnade på wikipedia i förmiddags och läste om brittiska strider om kronan på 1600-talet. Läste en stund på eftermiddagen. Däremellan en promenad. Skönt med lite svalare väder när man var ute och gick. Här inne märks dock det svalare vädret inte riktigt av än. Kändes särskilt när jag kom in från promenaden och värmen bar slog emot när jag öppnade dörren.
Som jag nämnt ett par gånger förut tar det ju ett tag för lägenheten att svalna när det varit soligt och varmt väder ett tag. Och idag har ju dessutom solen legat på även om lufttemperaturen varit lägre. Men framemot torsdag skulle jag tro att innetemperaturen har hunnit sjunka till ickesvettiga nivåer om väderprognoserna håller.

Imorgon ska jag för övrigt titta på matiné. Då visar SVT Kamrater i vapenrocken (1938). Verkar vara en höjdare.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home