Monday, June 22, 2020

Skönt med omväxling

På det stora hela en lugn dag i dag också. Skönt med lite svalt och regnigt. För min del hade det gärna fått fortsätta så någon eller ett par dagar till. Hjälpte farmor med ett ärende ner på stan på föreftermiddan. Här frampåkvällen tittade en kompis som är på besök i stan i några dagar förbi och provsmakade den hemgjorda jordgubbsglassen. Det var trevligt. Bortsett från familjen och sådana jag träffat i jobbet har jag ju knappt träffat och umgåtts med någon alls sedan i februari. Gött att bara få sitta och tjöta en stund. Så får vi väl hoppas att vi inte smittade varandra med corona.

Trots att det varit mulet och jämförelsevis svalt och balkongdörren stått lite på glänt mest hela dagen börjar det bli rätt varmt här inne nu. Är väl kanske värme kvar i väggarna efter de varma och soliga dagar som föregått den här. Vet att det frampå höstkanten brukar kunna ta ett tag innan lägenheten liksom svalnar efter sommaren. Är väl lite samma nu tänker jag.
Skulle nog kanske behöva skaffa någon form av kylfläkt eller så egentligen. Men det kostar ju både pengar, drar ström och är jobbigt att komma sig för med.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home