Saturday, September 05, 2020

Haft helg

Lugn och icke anmärkningsvärd dag även idag. Mest tagit det lugnt. Traditionsenligt slöglott på en stunds finnkamp. Druckit ett glas vin. Haft helg.

Morgondagen blir nog inte en helt igenom vanlig söndag. Morsan och farsan (mest farsan vad det verkar) har nämligen gått och förkylt sig, så då lär jag nog inte knalla ner dit och äta middag. Inte för att jag tror att det är någon större risk, men det är ju dumt att chansa. Särskilt nu när jag ska börja jobba igen på måndag. Så då får jag göra mat själv, och får lite mer disk på måndag. Det ska nog gå fint det också. Behöver dessutom köpa en glödlampa imorgon, och det hör ju inte till de vanliga söndagsrutinerna. Även tandkräm och schampo behöver inhandlas, men det gör man ju mer regelbundet.

Det är sänglampan som jag behöver byta lampa i. Har haft en vanlig gammeldags glödlampa i den tills nu, men nu lär det ju bli en led. Om det stämmer att de har en brinntid på 30000 timmar innebär det att jag inte kommer behöva byta lampa i den igen förrän tidigast 2102, när jag inom någon månad ska fylla 117. Ställer mig något tvivlande till om den verkligen kommer hålla så länge, men det blir ju spännande att se. Kan undras vem jag är när jag är 117. Förutsatt att jag överhuvudtaget lever så länge, vilket väl kan finnas skäl  att tvivla på, bör det ju ha hunnit hänt en hel del under åren som passerat mellan då och nu. Men fränt ändå att jag kanske inte kommer behöva byta glödlampa i sänglampan på hela den tiden.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home