Thursday, November 26, 2020

Fastare än fast

När jag gick och la  mig igår testade jag att istället för att lägga mig i sängen lägga ner madrassen på golvet och sova där. Tänkte att det kunde vara värt att prova om ett fastare underlag skulle vara skonsammare mot ryggen. Problemet var bara att underlaget inte blev fast. Madrassen var för tunn så det blev bara aningens mjukare än stenhårt. Det var definitivt inte bra för ryggen. Så i natt får det bli sängen igen.

I övrigt ingen större skillnad i ryggen. Tror att det går lite åt rätt håll, bara jag sitter ordentligt känner jag inte av det särskilt mycket och jag upplever att huggen av smärta är färre och överlag inte lika intensiva. Stå och gå är inga problem alls. Det är väl egentligen mest på morgnarna det verkligen gör ont, men då gör det å andra sidan rejält ont. Därutöver är det mest en känsla av vara trött i ryggen, och sitter jag dåligt märker jag mycket fortare än vanligt att det sliter. Så passar mig för att sitta för mycket framåtböjd och ser till att ha stöd för ryggen och så. Men vi får väl hoppas på att det fortsätter åt rätt håll och att jag så snart som möjligt är tillbaka till mitt vanliga, ryggontsfria jag.

Om vi ska prata om något annat än ryggen har jag haft en rätt vanlig dag. Fick ett ryck igår kväll och beställde nålar till grammofonen jag fick i födelsedagspresent. Tyckte jag kunde passa på nu när jag fått lön. Ska bli roligt att testköra den när nålarna kommer. Räknar med riktigt gött brus och knaster. Förhoppningsvis får jag Flashback Forever-kalendern imorgon också. Annars får man väl göra de obehagliga att höra av sig och påtala att den inte kommit fram. Sådant är ju alltid obekvämt. Man känner sig så anklagande på något sätt och även om man ser till att vara så trevlig det bara går blir man nervös att man ska uppfattas som passivt aggressiv. Så hoppas den kommer imorgon så jag slipper det jobbiga.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home