Friday, November 27, 2020

Tjoho!

Bofors - Vita Hästen 1-0 (1-0, 0-0, 0-0)

Minsta möjliga marginal, men de räknas ju de också. Gött med seger nu efter ett par förluster i rad. Är väl inte toppen att vi för tillfället verkar ha problem med målskyttet (två mål på de tre senaste matcherna), men å andra sidan hade vi ju ett par matcher med riktigt mycket mål framåt innan det så det är väl förhoppningsvis bara tillfälligt. Man får ju hoppas bara att frånvaron på Thorell och Lindquist inte blir allt för kännbar. Men himla trevligt med hållen nolla!

Sett till matchprotokollet verkar väl kvällens match annars ha varit en rätt händelselös historia. Bara ett mål som synes, bara två utvisningar (båda för Hästen) på hela matchen. BIK verkar ha haft spelövertag, vinner såväl skott som puckinnehav klart. Framförallt har man haft puck i offensiv zon betydligt mer än pållarna. Utan att veta hur skotten kommit eller vilka lägen som skapats verkar således även Hästens målvakt ha gjort en bra match. Kul för honom, men ännu roligare för oss som tog tre goa poäng.

PS. Även På spåret gick bra idag. 37 poäng. Bra säsongsstart. Så himla härligt att det är igång igen. Bästa tv-programmet!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home