Tuesday, December 29, 2020

Härlig seger!

Bofors - Timrå 3-1 (0-0, 1-0, 2-1)

Gött att få tvåla dit Timrå-jävlarna. Och att vinna mot ett av topplagen. I övrigt är det svårt att säga något om matchen eftersom jag av vid det här laget synnerligen välbekanta skäl inte såg den. Men riktigt skön seger hur som helst.


I övrigt kan nämnas att nu är julfirandet i princip definitivt över för i år. Som de flesta år har jag "bott" nere hos föräldrarna några dagar kring julhelgen, men i dag "flyttade" jag hem. Skönt att vara hemma hos sig, men också lite tråkigt såklart att julen så sett är över. Och så har det ju varit skönt att slippa matlagning och disk och allt sånt under några dagar. Men nu får man väl börja fokusera om mot nyår istället. Jag och en kompis tänkte fixa lite käk och skåla in det nya året. Passade på att handla hem det jag behöver till matlagningen idag. För- och varmrätt blir hyfsat säkra kort men desserten blir något jag inte gjort förut. Tänkte faktiskt förbereda den redan imorgon så sparar vi lite tid på nyårsafton. Ska bli spännande att se hur det blir.

Fick även Hello Saferide-vinlyen jag ropade hem på Tradera strax före jul idag. Väldigt fin såklart. Ett mycket, mycket bra tillskott till min A Norlin-samling.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home