Monday, January 04, 2021

Lite mindre mjukt

Blev lite mindre mjukstart än jag tänkt mig då det planeringsmöte på jobbet jag hade trott skulle bli av kanske imorgon blev idag och inte alls digitalt utan på plats på redaktionen. Men då är man ju igång i alla fall. Även skrivandet har kommit igång. Flöt på riktigt fint faktiskt. Det får det ju gärna fortsätta göra.
I övrigt har jag suttit och läst en stund. Kollade på andra delen av Blodbadsdokumentären. Riktigt bra dokumentär, men tycker kanske att första delen var något starkare än den andra. Fast det kan ju också bero på att man gick in i andra delen med högre förväntningar förstås. Kikade in på systemet en sväng för att fylla på lite. Hade en tanke om att kanske få med mig någon jul- eller vinteröl som jag skulle kunna mysdricka vid lämpligt tillfälle framöver, men det var inte bara urplockat utan hela hyllan var nedplockad så det blev det inget med. Lite synd kan jag tycka att de slutar sälja sådant så väldigt fort efter jul. Dels pågår ju julen egentligen någon vecka till, men framförallt är ju många av dem riktigt bra vinteröl även när det inte råkar vara jul. Får kanske tänka på det nästa år att köpa på mig ett lager före jul som jag sedan kan gå och plocka av under resten av vintern när andan faller på. Nu åkte det hur som helst med ett par andra trevliga öl hem istället. Det behöver man ju faktiskt ha hemma.
Åt även upp det sista överblivna snackset från nyår dag. Nu är det bara chokladasken jag fick i julklapp av jobbet kvar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home