Friday, January 08, 2021

Snart är den fulla vardagen här

Första vardagsfredagen efter jul. Den har varit trevlig, men lite vemodigt är det allt med ännu ett steg mot vardagslunken. Nästa vecka är det ju trots allt en helt vanlig vecka, och på onsdag ska julpyntet plockas ner och sista julmusten för säsongen drickas och sedan är det liksom över.

Kommit lite, lite snö under kvällen. Ser ut som det ska komma mer i början av veckan och sedan bli riktigt anständiga vintertemperaturer. Kom upp ett anslag i trappen idag att de kommer stänga av värmen ett par timmar på onsdag morgon för att fjärrvärmemätarna ska bytas. Vet inte om jag tycker det är skitbra timing att göra i mitten av januari. Nu är ju jag minst sagt en amatör på området, men hade det inte varit rimligt att göra en sådan grej under sommarhalvåret? Jaja, de har säkert sina skäl att göra det nu. Får hoppas bara att det går problemfritt och inte blir några fel så att vi blir utan värme längre än vad som sagts. Jag tycker om när det är kallt på vintern, men kalla vinterdagar utan uppvärmning inomhus hade ju inte varit någon höjdare.

På spåret gick bra idag också. Har än så länge inte förlorat mot något lag den här säsongen. Alltid brukar det ju vara något avsnitt som går år skogen, så vi får väl se hur länge det håller i sig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home