Tuesday, March 23, 2021

Gött!

Bofors - Västerås 4-2 (3-0, 0-1, 1-1)

Skönt med seger i första matchen i kvartsfinalserien. Bra start och ett klart bättre utgångsläge än om man förlorar första. Bra att vinna direkt också i och med att vi har haft matchuppehåll medan Västerås spelat åttondel. Verkar överlag som att BIK svarade för en bra insats. Gott så.

Tror också det var bra att det blev seger direkt i och med att vi förlorat de tidigare hemmamatcherna mot Västerås den här säsongen. Hade det blivit förlust idag också hade det nog lätt kunna sätta sig lite i huvudena på spelarna, eller om inte annat gett Västerås en mental skjuts. Men serien har bara börjat, än är inget vunnet. Gäller att fortsätta jobba på. Bäst av fem, så ännu krävs två segrar till. Bara att fokusera vidare på nästa match.

Noterar i övrigt att det blev en ny övertidrysare i nedåtkvalet. Skönt att man inte är Väsbysupporter. Så ljuvligt det är för det vinnande laget att avgöra mitt i den femte perioden, minst lika fruktansvärt hemskt är det för det förlorande laget. Noterbart att det bara blev bortavinster i den matchserien. Sällan har väl hemmaplansfördel varit ett mer missvisande begrepp.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home