Saturday, August 07, 2021

Äntligen stolpe in

Skönt att hästhoppningen gick vägen trots de där retliga rivningen på sista hindret i grundomgången. Känns som att det varit tillräckligt mycket stolpe ut för Sverige i det här OS:et ändå. Inte bara fotbollen igår (som fortfarande gör ont btw), utan det har varit många relativt hårfina missar och resultat som gått emot ändå. Väl många silver i förhållande till guld. Men gött då att vi hade marginalerna med oss och tog ett gloriöst guld såhär på slutet. Håller tummarna för att handbollsdamerna lyckas knipa det där bronset inatt också, vore gött att få klämma dit de där jäkla norrbaggarna.

För egen del har jag annars haft en lugn dag. En film, en stunds läsning, en eftermiddagsöl. Lekte med tanken att kila ner till puben ikväll, men kände mig inte riktigt på humör. Kan väl kanske också vara bra att stanna hemma och ta det lugnt den här helgen nu när jobbet kör igång igen på måndag. Vore skönt att vara ledig ett tag till, men tidningen ska ju göras och cashen måste in så det är som det är.

Blev lite glad i förmiddags när jag slog på tv:n och upptäckte att slutet av finalen i rytmisk gymnastik visades. Det skulle det inte enligt tablån, så det var en väldigt positiv överraskning. Det avslutande bandmomentet (som var vad som visades) är ruskigt imponerande. Mitt favoritmoment är boll, men band kommer inte långt därefter.

Imorgon behöver jag för övrigt köpa både stekfett och toalettpapper. Det blir spännande det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home