Monday, August 16, 2021

Sluta krångla tack

Nu när jag satte mig här ikväll hade även Chrome börjat strejka. Då fick jag mild panik. Att inte ha någon användbar, fungerande browser vore ju katastrof. Särskilt med tanke på att alla artiklar ska in den här veckan.

Tog hur som helst till universallösningen installera om programmet (tack för att det fortfarande går att använda explorer för det) och starta om datorn. Det verkar ha funkat, i alla fall för stunden. Fan, det vore skönt om allt sånt där bara kunde sluta krångla. Har varit lite för mycket av det på sistone.

I övrigt har dagen mestadels bestått av jobb. En telefonintervju, en på plats-intervju och däremellan såväl artikelskrivande som förberedande av webbpubliceringar. Så det rullar väl på kan man säga. Imorgon ska jag skriva ihop artikeln om det jag gjorde på plats-intervjun om, för det hann jag inte idag.

Jäkla tur för övrigt att jag tog en promenad innan jag åkte iväg. Annars hade jag av allt att döma hamnat i jordens jävla bilkö. Fast nu gick jag förbi, fick se att det var kronkö och ta en annan väg istället. Ibland har man flyt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home