Saturday, August 27, 2022

Starkare och en uppsatt lampa

Var lite lat i dag och beställde hem mat. Bestämde mig för indiskt. Tog en rätt jag beställt förut och som då haft mycket smak men inte varit särskilt stark utan snarare varit lite sådär mustigt krämig. Verkar dock som de bytt kock sedan dess för nu var den betydligt starkare. Inte så att det blev skitstarkt direkt när man stoppade det i munnen men när man slevat i sig några tuggor började man känna att det var rejält tryck i det. Då blev man lite förvånad, men det smakade bra i alla fall och det är ju huvudsaken.

In other news: fick upp kristallkronan i hallen i eftermiddags. Krävdes lite meck, behövde bytas stickpropp och sådär men på det hela taget gick det fint. Lyckades dessutom koppla allt rätt så det lös på första försöket. Inte illa för en ohändig jäkel som en annan.
Det blev väldigt bra faktiskt. Var lite orolig att den skulle kännas för stor men det passar riktigt bra där den hänger. Var nog för övrigt bra att jag inte satte i alla sex lampor i den, de tre som sitter där nu räcker gott och väl. Sex stycken hade blivit fruktansvärt ljust.

Därutöver lugnt och sköt. Film på eftermiddagen, en öl och göra just ingenting under kvällen. Matchade regnet (riktigt najs med en riktig regndag!) med lite choklad. Mer avancerad än så behöver inte en lördag vara för att bli trivsam.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home