Sunday, August 21, 2022

Förjävliga bilder

Lugn dag. Kom mig för att fixa foton så jag kan få mitt presskort framöver. Man blir ju dock alltid att se förjävlig ut på sådana där bilder, men det är ju inget särskilt många kommer titta på så det må väl vara hänt. I övrigt tämligen överraskningsfritt.

Fick helt sensationellt upp leksakskassaskåpet jag hittade på farmors vind igår. Plötsligt funkade kombinationen, på typ 300:e försöket eller nåt. Skåpet innehöll dock inget särskilt spännande. Några utländska mynt, två "lyckolotter" från någon gammal veckotidning, ett garantibevis på en transformator, en tom smyckesask, en reflex det står Skandia på, en del skräp som är svårbegripligt varför någon överhuvudtaget sparat. Ungefär vad man kan vänta sig att ett barn lagt i ett dylikt skåp får man väl säga.

Kommer ha min lugna vecka under veckan som kommer. Det ska bli skönt. Tänkte försöka komma iväg och få det där presskortet fixat någon dag, och så är tanken att försöka få upp kristallkronan jag tog med mig från farmors lägenhet i hallen. En del andra grejer som inte riktigt blivit av men som vore skönt att få gjort också. Tvättstuga på onsdag slog det mig nu. Ni hör ju, det finns allt att göra även om jobbet se ut att bli förhållandevis lugnt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home