Sunday, January 15, 2023

Blickar mot deadline

Precis som jag förutsåg blev det en ganska ordinär söndag, men med lite jobb gjort. Hade en webbresearchad text kvar att bli färdig så tyckte att jag lika gärna kunde städa undan den så är det gjort. Sparar ju in i alla fall en liten gnutta stress under veckan som kommer.

Fick för övrigt veta att farsan fram tills i dag inte fattat att Annie Lööf pratar småländska. Han berättade om att de varit på revy i går, att någon på scenen imiterat Lööf. Det var roligt "men sedan det kanske är lite taskigt att driva med någons talfel", sade han på fullt allvar. Jösses.

Passade på att se om den lysande Flickan från tredje raden i kväll innan den plockas ner från SVT Play för den här gången. Lika rolig och hjärtvärmande som alltid.

Veckan som kommer blir det fullt fokus på jobb. Har ett gäng intervjuer att göra. Några på plats, några över telefon. Ska nog gå fint, men visst är det en del att göra. Sedan är det deadline framemot slutet av veckan. Det ska bli skönt. Synd bara att puben har januaristängt ett tag till så man inte kan knalla ner och ta sig en deadlinepunsch. Får väl bli i soffan i stället antar jag. För att gå någon annanstans känns lite poänglöst med tanke på att det är helgen före lönehelg i januari.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home