Friday, January 13, 2023

Finemang!

Bofors - Djurgården 4-3 str. (0-0, 2-2, 1-1, 0-0, 1-0)

Ganska bra match av BIK. Gött att det blev seger till slut, även om tre poäng inte hade känts orättvist (det gör det väl i och för sig aldrig när det är det egna laget som tar dem, men ni fattar vad jag menar). Kvitteringen alldels i slutet av andra kändes lite onödig, och när det sedan tog ledningen precis när BIK blev fulltaliga efter en utvisning kändes det surt. Men gött att vi lyckades få in ett mål och sedan vinna efter straffar. Man får väl också säga att Kokkonen har fått vad man kallar en pangstart. Två nya poäng i dag, först 2-0 och sedan den avgörande straffen. Det är klart att han inte kommer hålla det poängsnittet över tid, men en bättre start hade ju varit svår att önska sig.

Tycker för övrigt inte att ens att domarna var särskilt dåliga i dag, trots att utvisningen som föregick 2-3 kändes billig och att Krüger (tror jag det var) nog borde åkt för att ha hållit i Franzéns klubba efter en tekning. Utvisningen som ledde till Djurgårdens reducering till 2-1 kändes det också som att djurgårdaren föll i lättaste laget när man såg reprsien, men där kan jag väl någonstans ändå köpa att det från domarens position var utvisning, och Kingen var ändå där med klubban så det var väl det var. Vore intressant att se den situationen i efterhand och se om han föll så lätt som det såg ut på jumbotronen.

Hur som helst. På spåret gick också bra. Vann med två poäng, landade på 40. Så det får man väl vara nöjd med. Lägenheten är avjulad, det kändes vemodigt. Om ungefär en halvtimme släcks ljusslingan och elljusstaken.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home