Thursday, January 12, 2023

Tidningspapper

Mest jobbat. Därutöver ganska lugnt. Gjorde morsan och farsan en tjänst och körde ner deras bil från verkstan. Nu ska förhoppningsvis problemet med den snabbt stigande temperaturen och överhettningen vara löst.

Har proppat tidningspapper i skon, för den har fortfarande inte torkat efter att ha blivit blöt i söndags. Har dessutom börjat lukta surt som sjutton, så bara den blir ordentligt torr får jag nog testa att slänga in den i frysen ett tag. Och funkar inte det får jag hitta på något annat, för sådär kan den inte hålla på att lukta.

Blir mer jobb i morgon. Sedan hockey. Antagligen också en liten gnutta jobb i helgen. Får bli så för att hinna med allt, det är priset man får betala för att vara trögstartad efter ledighet. Inte jättesugen på att plocka ner julsakerna i morgon. Är mycket roligare att jula på än att jula av. Känns också lite sorgligt att sista julmusten för säsongen dricks i morgon. Men sjukt ändå att det inte ens är tre veckor sedan julkalendern tog slut, känns som det var hemskt längesedan man följde den.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home