Thursday, January 05, 2023

Sur förlust, men bra köp

Vilken sur förlust i bronsmatchen på jvm. Tar man in två tvåmålsunderlägen och dessutom lyckas vända ska man nog faktiskt vinna matchen. Men en tydlig målvaktstabbe på 6-6, en dålig utvisning till 7-6, uselt försvarsspel i samband med avgörande i förlängningen, därtill en fullkomligt dåraktig puck out tidigare under matchen som ledde fram till ett av USA:s mål. Det är för dåligt.

För övrigt första blogginlägget från nya datorn. Den funkar finfint hittills. Visst känns den lite snabbare än den gamla, och att skärmen är något större märker man när man har webbläsaren öppen, man ser mer av sidan liksom. Den stora skillnaden är dock ljudet. Inget sus alls från fläkten på den här, medan det på den gamla emellanåt blev ganska tydligt. Det är nästan kusligt tyst.

Gick hur som helst smidigt att starta upp den. Köpte den startklar så allt var klart och det enda jag behövde göra när jag packat upp den och kopplat in allt var att trycka på start. Och installera antivirus iofs, för det har jag en gällande prenumeration på så det var ju onödigt att köpa med extra. Sedan är det ju såklart alltid lite småfix med att typ ladda hem Spotify, logga in där man vill vara inloggad och sådär men det är ju tämligen smidigt. Sedan kommer det väl ta ett litet tag att vänja sig vid tangetbordet och så, för även om layouten är densamma skiljer det ju alltid lite i hur känsliga tangenterna är, storleken på dem och lite sånt, men det vänjer man sig ju också vid ganska fort. Skulle möjligtvis vilja ha touchpaden aningen känsligare när man scrollar, men det borde ju gå att fixa i någon inställning.

Bra också att uttag för laddare och nätverkskabel sitter på samma sida som på den gamla, för då behöver jag inte "möblera om" på skrivbordet för att få plats med kablarna. Har bara använt den i några timmar, och det mesta av den tid jag använt den har jag tittat på film, men än så länge känns det som ett väldigt bra köp. Ska bli kul att använda och bekanta sig lite mer med den.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home