Sunday, January 08, 2023

Blött

Sisådär femtio meter in på dagens promenad råkade jag trampa i en lite för djup vattenpöl. Sedan var jag blöt om foten resten av promenaden. Inte jätteangenämt. Precis som det inte är ett dugg angenämt att det mest av all den fina snön som föll i veckan nu blivit slask.

På det stora hela har jag dock haft en ganska vanlig och tämligen ospektakulär söndag. I morgon är det dags att börja jobba på allvar igen. Det är väl inget man jublar över direkt, men det är väl vad det är. Två veckors full fart, så blir det lite lugnare i några dagar sedan. Det kan man leva med, även om jag såklart gärna hade fortsatt vara ledig ett tag till. Jag är väldigt bra på att vara ledig. Särskilt julledig. Mysa in sig med tända ljus, en god julöl och kanske läsa, lyssna på lite musik eller kanske se en lagomt halvbra eftermiddagsfilm. Men nu är det sex nummer av tidningen, kanske en motorsporttidning, sedan semestern. Ska dock försöka klämma in en utflykt någon gång under senvintern eller våren. Fick en ölvandring i julklapp förra julen som inte blivit av att jag löst in ännu, men vis av höstens Stockholmstur har jag insett att det är bra att ha ett litet break någon gång under "terminen" och då kan väl det vara en lämplig aktivitet. Sedan gäller det ju att kunna pussla ihop det så det blir under en lugnare period och inte krockar med något annat eller så. Men sånt brukar ju kunna lösa sig.

Fortfarande väldigt nöjd med nya datorn för övrigt. Förhoppningsvis är jag det även när jag börjar använda den för jobb. Hoppas även att skon hunnit torka ordentligt till i morgon. Det vore skönt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home