Friday, March 31, 2023

Dötid

Tämligen vanlig fredag. Har dock kommit lite ur fas sedan Aftonbladet lade ner Klick. Går alldeles för fort att läsa fredagstidningen nu. Får liksom massa dötid jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Det rubbar fredagskänslan lite.

Det var ju för övrigt typiskt att Hästen skulle gå i konken just i år när man tyckte det var lite skönt att man skulle slippa Västervik till nästa säsong. Kan överlag tycka att det känns lite skevt att det är den som åkt ut som erbjuds platsen och inte de som är närmast att gå upp, men nu är det som det är. Lite som när Almtuna åkte ur och man tyckte det var lite skönt, och då gick Pantern omkull så de fick en gratisplats ändå. Och bara för det lär väl jävla Väsby gå upp också. För övrigt måste det ha varit riktiga klåpare som skött Hästens business. Med tanke på att de inte har någon överdrivet dyr trupp, finns på en ort där det borde finnas rätt bra potential, rent geografiskt är beläget så att det blir få riktigt betungande resor och att de så vitt jag förstått haft helt okej publiksiffror känns det ändå lite förvånande att de hamnat i den situationen. Missad licens hade varit en sak, att gå omkull alldeles är en helt annan. Men det lär väl krypa fram med tiden hur det kunde gå som det gjort. Just nu tycker man ju mest det är lite tröttsamt att vi måste dras med Västervik minst en säsong till.

Har Karlskogavisan på vinylsingel, men har aldrig lyssnat på den. Förrän idag. Hittade den på youtube, och jösses. Jag är mållös.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home