Sunday, March 26, 2023

Beställning och uthämtning

Ganska ospektakulär söndag. Men eftersom det plötsligt blivit snö och slask igen under helgen har jag kommit mig för att beställa nya vinterskor. Att ha ett par där sulan håller på att lossna och såväl yttermaterialet som fodret släppt längs större delen av sidan funkar ju liksom inte i sådant väder, samtidigt som det blir lite för halt för andra skor. Bra att jag fick det gjort.

Hämtade även ut årets påskpunsch från systemet igår. En Ruderts. Ser mycket fram emot att det ska bli påsk så jag kan öppna och provsmaka den. Trevligt också att det stod både tillverknings- och tappdatum på etiketten och att flaskan var numrerad (26/250). Sådant får det ju att kännas lite extra, lite genuint sådär.

Till veckan lär det väl i huvudsak bli fokus på jobba. Dags att börja smyga igång med nästa nummer. Har även en klipptid, men därutöver är planerna rätt ringa. Med lite tur händer det något sköj. Vore ju kul om det redan nu kunde presenteras något nyförvärv eller förlängning som lite plåster på såren för kvartsfinalsuttåget.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home