Monday, April 03, 2023

Påsken möter julen i kylen

Jobbat lite grann under dagen. Tog en lunchpromenad ner på stan och köpte ägg (inklusive chokladägg och ett Kinderägg till påskfrukosten), slank in på systemet och köpte några påsköl. De hade åtta sorter, så det blev en av varje. Så nu har jag både julöl och påsköl i kylen. Julen varar ända fram till påska etc.

I morgon blir det ytterligare lite mer jobbfokus. Har både samtal att ringa och texter jag bör försöka åtminstone börja på. Slog mig förut att vårterminen redan kommit halvvägs. Bara tre nummer kvar före semestern. Sedan vet man ju att perioden från ungefär nu tills sommarnumret är klart brukar ha en tendens att bli den körigaste på hela året, men ändå. Man börjar kunna ana arbetsårets slut där framme vid horisonten.

Blev en filmkväll med två stabila tre nästan fyraplus-filmer på raken. Trodde imorse att det skulle bli en läskväll, men kände mig mer på filmhumör när kvällen väl kom. Så kan det vara ibland. Ska nog hinna läsa någon annan dag. I påsk inte minst. Då hör det ju till att sitta och läsa och äta godis.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home