Tuesday, June 13, 2023

Jobb i skog

Har varit ute i skogen idag. På jobb naturligtvis. Blev visad en riktigt trivsam liten rastplats längs en vandringsled. Men nu är jag såklart supernojig för att jag ska ha fått en fästing eller nåt. Och som ni märker, jag är inte någon jättevan skogsbesökare.

Frampå seneftermiddagen, precis när jag höll på att bli klar med dagens jobb och det började bli dags att tänka på mat fick jag ett sms om att midsommarpresenten jag beställde till mig själv i helgen fanns att hämta. En flaska Bellmanpunsch. Egentligen onödigt dyr, men eftersom jag fick lite oväntade extrapengar efter farmor tänkte jag äh, vafan, när om inte nu? Så så fick det bli. Men ska såklart inte öppna och provsmaka den förrän det här numret är färdigjobbat. Då, som en övergång till semesterläge, ska jag hälla upp ett litet glas och provsmaka den. Det ser jag av flera anledningar givetvis fram emot.

Eftersom jag varit ute på jobb och därtill redan hunnit ta dagens promenad när jag gick iväg och hämtade ut flaskan kom jag upp i en bra bit över 10 000 steg idag. Det är inte illa.

Kvällen? Fixade faktiskt med lite småjobb som kändes gött att få ur världen, och sedan har jag tittat på en inte särskilt bra film.

Riktigt varm dag idag, och ska tydligen bli ännu varmare de närmsta dagarna. Hujeda mig. Men eftersom det är så varmt redan nu kan man ju hoppas att man hinner bli acklimatiserad till värmen till senare i sommar.

Jag tippar nästan alltid fel, men gissar att Vegas vinner Stanley Cup inatt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home