Saturday, July 22, 2023

Kväll med mat och dryck

Var ute och käkade middag med en kompis igår. Det var kul. Fast det märktes att jag på sistone ätit lite mindre portioner än tidigare, för jäsikens vad proppmätt jag blev. Sedan satt vi kvar på puben och drack några bärs och tjötade tills de stängde och det var dags att gå hem. Rolig kväll. Dock lite typiskt att det precis när vi skulle gå ner till puben började regna efter att ha varit uppehåll och förhållandevis soligt i princip hela eftermiddagen. Och såklart hade skuren dragit förbi ganska snart efter att vi salgit oss ner vid bordet.

Idag har jag mest tagit det lugnt. Kollat på ett par filmer. Druckit en öl. Stillsamt, vilsamt, skönt, trevligt. Som det ska vara på lördagar antar jag. Sedan har jag väl kanske varit lite segare än vanligt, men det är smällar man får ta.

Bortsett från att Häcken gick och skrälltorskade mot Värnamo ser tipsraden jag på lite infall lämnade in häromdagen förvånansvärt lovande ut. Kommer säkert inte vinna något - det skiter sig ju alltid på slutet - men med lite medstuds är det inte omöjligt att jag landar på nio, tio eller elva rätt. Sannolikt i så fall nio, och blir det fler kommer det antagligen inte vara någon utdelning på det antalet rätt. Det är ju så det brukar gå. Men oavsett vilket är det något rätt mer än vad jag brukar ha. sex till åtta brukar vara standard. Det får visa sig hur det blir. Kan ju mycket väl bli så att jag inte får ett enda rätt på de matcher som spelas imorgon. Det blir vad det blir.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home