Friday, July 28, 2023

Uppföljningsmidsommar

Fick ett infall under kvällen att såhär lite drygt en månad efter midsommar köra något slagsmidsommaruppföljning och ägna kvällen åt att dricka lättgrogg och lyssna på Summer Party-spellistan från start till mål. Så det har jag gjort. Eller rättare sagt är mitt inne i. Inte så dumt. Kanske får bli en ny sommartradition?

Tänkte dock försöka bli lite mindre berusad än på midsommar, känns onödigt att ta spegelselfies i bar överkropp och plommonstop igen. Jag menar, sådana bilder har jag ju redan.

Annars en hyfsat lugn dag. Blev lite lätt stressad när jag var ute på promenad och noterade att molnen tydde på någorlunda nära förestående åska. Hann som väl var in innan åskan drog igång. För det kom ett par muller. Dock hade jag gått några hundra steg för lite så fick gå ut en liten sväng igen lite senare på eftermiddagen. Men det gör ju inget. Sedan kom ett par avlägsna åskmuller till lite senare. Men men, ska man ändå ha x antal åskdagar i snitt per år är det väl lika bra att få dem avklarade. Och trots allt är vi ju mitt i den period på året då det rent statistiskt åskar mest så egentligen är det ju mer anmärkningsvärt att det hittills den här sommaren inte åskar mer än det gjort. Men det hänger väl iofs ihop med att juli varit jämförelsevis svalt mot vad det brukar vara.

Hittade förresten en hyfsat tunn bok som jag nog kommer hinna läsa ut före månadsskiftet. Machiavellis Fursten. Visserligen inte så snabbläst prosa, men å andra sidan bara strax över hundra sidor så det jämnar ju ut sig. Så förutsatt att mina listor över lästa böcker stämmer är det alltså mycket som talar för att jag denna juli kommer sätta nytt personligt rekord för antal lästa böcker på en månad. Najs ändå.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home