Friday, August 18, 2023

Uppskjuten deadlinepunsch

Så var allt lämnat och klart för det här numret. Så gott som. Behöver fixa någon bildtext och ett pyttetillägg imorgon. Delvis av det skälet och delvis för att jag nog vill se bronsmatchen imorgon blev det ingen deadlinepunsch på puben ikväll. Kanske blir imorgon istället, vi får se.

Jobbade då färdigt det i stort sett sista i förmiddags. Därefter har det varit ganska lugnt. Den vanliga fredagsrutinen med ett glas vin, musik och papperstidning fram på senare delen av eftermiddagen. Ytterligare ett glas vin och lite musik under kvällen. Så som det väl ska vara när man tar helg.

Brukar alltid försöka vara vänlig och artig mot telefonförsäljare. Idag ringde det dock en när jag lite småstressad satt mitt uppe i en grej som trots att jag uttryckligen sade att jag inte var intressad, inte skulle köpa något och inte hade tid just då fortsatte att gå på. Då var det svårt att dölja irritationen. Skulle inte förvåna mig om mitt avslutande ha en fin dag tolkades som en smula passivt aggressivt. När de så uppenbart inte alls lyssnar på vad man säger, att man inte är intresserad och faktiskt inte har tid att prata, det är bara respektlöst.

Rätt varmt här inne just nu. Får nog ställa upp balkongdörren lite på glänt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home