Wednesday, August 09, 2023

Ryggont

Vaknade med ont i ländryggen imorse. Vet inte om jag legat konstigt eller vad det är men det har suttit i hela dagen. Som värst när jag suttit ner ett tag och sedan reser mig. Då känns det som att jag nästan inte kan sträcka på mig ordentligt utan går lite framåtlutad och stappligt. Just nu känns det ganska okej men då sitter jag också ner och har gjort det ett tag eftersom jag kollat på en film, så det lär väl visa sig när jag reser på mig hur det verkligen är ställt. Drygt som tusan i vilket fall. Just ryggont påverkar ju ganska mycket. Och gör det ont på ett ställa i ryggen blir det ju lätt att man felbelastar så man också får ont på andra ställen. Men får väl se här de närmsta dagarna vart det tar vägen. Tror (och hoppas) att det inte är något allvarligt, men visst sitter den lilla hypokondriker man har i sig och ropar ut diverse åkommor när man har ont.

Har väl annars mest jobbat idag. Började få tag på lite folk så ligger lite bättre till än igår, men nog sjutton kommer det bli stressigt framöver. Särskilt som hela eftermiddagen imorgon går bort eftersom vi ska starta upp arbetsåret med redaktionslunch på ett ställe utanför stan. Hade lite förhoppningar om att kanske kunna ta en öl till maten då, men som det ser ut nu kommer jag behöva köra så då är det ju inte aktuellt. Skulle väl vara en alkoholfri i så fall.

Film under kvällen som sagt. Kände mig lite seg så fick bli en småfläskig popcornrulle idag. Ibland behöver man ju se något sådant också, som omväxling. Sedan är de sällan så underhållande som de är tänkta, men de kräver ju i alla fall ingen direkt ansträngning att titta på.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home