Wednesday, September 27, 2023

Röven!

Bofors - Tingsryd 2-4 (0-1, 0-2, 2-1)

Tröttsam match. Som så ofta mot Tingsryd. BIK skapade chanser men hade marginalerna emot sig och hade förtvivlat svårt att få in pucken. På så sätt inte olikt matchen mot Östersund. Får man bara  till effektiviteten är offensiven egentligen inte särskilt oroande även om resultaten gått emot inledningsvis. Försvarsspelet något bättre än mot Östersund, men fortfarande inte tillräckligt bra. Tingsryds tredje mål borde ha gått att undvika, det fjärde i öppen kasse var en bjudning av närmast episka proportioner. Att så upprepat kladda till det bakom egen bur i det läget är... det ska bara inte hända. PP har med något enstaka undantag varit bedrövligt såhär i säsongsinledningen. Märkligt ändå, för det funkade väldigt bra på försäsongen.

Sedan är det såklart surt att minst ett, mycket möjligt två, av Tingsryds mål föregicks av som borde varit utvisning för TAIF. Om vi tar bort målet i tom bur ur ekvationen blir det ju allt annat lika tyvärr direkt avgörande. Bara att hoppas att domarna inser sitt misstag när de ser det på video efteråt.

Noll poäng efter två matcher, där vi mött Östersund och Tingsryd på hemmaplan är naturligtvis inte i närheten av godkänt. Nu måste man se till att få ordning på det här och börja plocka poäng tämligen omgående. Annars kan det bli en betydligt jobbigare säsong än någon vill ha. Börjar vi inte vinna snart så well, då kan det börja sätta sig i skallarna.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home