Monday, October 16, 2023

I västanled

Fick med lite kort varsel åka iväg till Kristinehamn på eftermiddagen. Därutöver har det väl i ärlighetens namn bara delvis flutit på. Eller snarare är det väl så att vissa grejer flutit på, medan andra stått och stampat lite lätt för att sådana man behövt prata med inte gått att nå. Men det är som det är, även om man är lite otålig med att komma igång och faktiskt producera text.

När jag fick lite tid över i förmiddags passade jag på att radera innehållet på gamla telefonen. Finns ändå något vemodigt över den handlingen. Som ett slags ritual som innebär att det inte längre är den telefon jag haft i flera år och som tjänat mig väl, ett farväl till en kär följeslagare. Märkligt att man kan skapa sådana nästan känslomässiga band till en teknisk pryl.
Imorgon har jag så vitt jag vet nu inget jag ska iväg på. Det blir jobb från skrivbordet hela dagen. Ska skriva ut det jag var iväg till Kristinehamn och gjorde idag (hann bli lite för sent för att jag skulle orka göra det ikväll), förhoppningsvis få tag på en jag sökt under dagen idag så jag kan göra färdigt en grej som påbörjades förra veckan, med lite tur komma i kontakt med ytterligare någon jag skulle behöva prata med. Förhoppningen och ambitionen är att kunna få ur sig lite text. Sätta mig i ett bra läge inför de sista skälvande dagarna innan den här utgåvan av tidningen ska vara färdig. Håll tummarna för att det går vägen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home