Thursday, October 12, 2023

Inte så skön promenad

Vaknade med ryggont i morse. Inte skönt. Börjar som väl är ge med sig nu, men när jag gjorde ett ärende ner på stan på lunchen var det hemskt. Att gå gick bra, men varje gång jag harklade mig eller hostade till eller för den delen bara svalde högg det till i ryggen. De som lever med konstant ryggvärk är värda en eloge för hur de överhuvudtaget lyckas härda ut.

I övrigt arbetsdag. Har väl inte flutit på riktigt som jag hade velat, men det är som det är. Det är bara att streta på. Faller bara de sista bitarna på plats ska det nog gå att få ihop det. Det är ju just bara att få dem att falla på plats som är det knixiga. Finns liksom inte så jäkla mycket tid att spela på när allt ska vara färdigt nästa vecka och helst inskickat senast på torsdag. Men vi får hoppas att det löser sig.

Kommer på tal om jobbet antagligen behöva göra lite jobb i helgen. Inte optimalt, men det är som det är. Har ändå inget särskilt planerat på lördag, så då kan jag gott sitta någon timme och slänga ihop en text. Bättre det än att behöva hitta tid för det till veckan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home