Tuesday, October 17, 2023

Ivägskickad

Jobbat på idag. Har flutit på helt okej. Fått ur mig lite text. Är någon som hade varit bra att prata med som inte gått att få tag på, men det har gått att arbeta runt. Nu hoppas jag allt fortsätter flyta på onsdag och torsdag så man hinner få allt färdigt.

I övrigt skickade jag i väg gamla telefonen i dag. Så nu är det bara att vänta på att pengarna för den ska landa på kontot. Ett par tusenlappar skulle jag få. Strax över om den delar min bedömning av skicket, strax under om de inte gör det. Känns ändå som ett rätt bra pris. Lite vemodigt att lägga ner den i förpackningen och veta att det var sista gången man höll i den, men det kändes nog nästan mer när jag tömde den. Känns ändå fint att man gör en åtminstone liten hållbarhetsinsats som låter den vandra vidare. Så får jag väl se till att lämna laddare och hörlurar till återvinning, de går ju ändå inte att använda i och med att det är annat uttag på nya telefonen. Laddkabeln till min första iphone behåller jag dock, för den kan jag använda för att ladda ipoden.

Har även kikat lite på födelsedagspresent till farsan här under kvällen. Och till mig själv för den delen. Ska få nya skor men morsan och farsan tyckte det var bäst att jag beställer dem själv så jag vet att det blir rätt. Tänkte att jag skulle försöka hitta ett bra pris men på de ställen som har dem till lite lägre pris har de inte funnits i min storlek. Det är ju lite synd. För även om jag får dem betalda vill man ju inte lägga mer än nödvändigt. Kanske ännu mer så när man handlar för andras pengar än för sina egna. Men det är som det är antar jag. Vad jag tittat på till far min? Det kan jag väl inte hålla på att avslöja heller.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home