Sunday, October 01, 2023

Kebabbyxa

Blev en liten spontanare ner till puben igår kväll. Det var trevligt. Ganska stillsamt för egen del då jag kände att jag inte orkade vara bakfull eller alltför trött idag. Och det blev jag inte heller så det var ju win.

Annars haft det rätt lugnt idag. Kollat på ett par filmer och lite sådär. Unnade mig en kebabrulle till middag. Lyckades givetvis spilla sås över halva byxorna så nu går jag runt och luktar kebabsås. Måste nog kolla imorgon om tvättstugan är ledig så jag kan tvätta dem lite fort. Det är liksom de enda mjuksbyxor jag har, och även om jag bara har dem här hemma vore det ju skönt om de inte luktar kebabrulle.

Imorgon måste jag gå upp skittidigt pga något möte jag är tvungen att gå på för jobbets räkning. Vet inte riktigt vad det är för möte, varför jag ska dit eller vad jag ska göra där men det är ju inte mycket att göra annat än att knalla dit. Det får bli vad det blir antar jag. Kommer dock vara hemskt när klockan ringer vid kvart i sju, nästan så det borde rendera lönetillägg.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home