Sunday, October 22, 2023

Kalashandling

Passade på att handla lite kalaset i dag när jag åkte med föräldrarna till Maxi. Tyckte det var lika bra nu när jag fick skjuts och inte behövde bära allt hem. Blir inga extrema excesser i år, har ju någon gång hänt att det varit så mycket tilltugg att det knappt funnits plats på bordet och riktigt så har jag inte tänkt att det ska bli i år, men var ändå en del att fixa. Återstår ännu lite. Har lovat att det helt traditionsenligt ska spelas groggolotto så behöver någon mer flaska läsk som virke, och det var en grej jag inte hittade som jag får kolla om de har på Konsum. Och så ska jag ha lite godis från godisaffärn. Kommer förberedas mer under veckan. Den stora grejen är väl att jag ska göra något slags storstädning så att lägenheten är någorlunda presentabel när jag får gäster.

Annars en tämligen ordinär söndag. Såg en rätt dålig film under kvällen. Drack en god öl medan jag bläddrade igenom tidningen i eftermiddags. Käkade middag nere hos föräldrarna. Har promenerat in alles 11749 steg under dagen. Fjärde dagen denna vecka som jag klockat in på över 10 000. Inte illa.

Till veckan borde jag få in cash för gamla telefonen på kontot. Det är inte heller så illa. Har hört rykten om att min systerdotter eventuellt kommer göra sitt första besök på värmländsk jord också. Det hade ju varit himla trevligt i så fall.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home