Tuesday, November 14, 2023

Omkastningar

Jobb och mer jobb i dag också. Inte riktigt det jobb jag hade trott när jag vaknade, då det var en grej som blev uppskjuten till torsdag. Har varit mycket som behövt flyttas och bokas om den här gången, det är lustigt hur sådant liksom klumpar ihop sig. Men det var på sätt och vis bra, för då har jag kunnat ta lite telefongrejer som jag annars hade fått pressa in lite här och där när det dykt upp luckor. Så det var ju bra att jag kunde beta av dem. Känns väl ändå som att jag har läget hyfsat under kontroll tidsmässigt nu.
Under kvällen läste jag ut boken vi ska bokprata om i helgen. Så nu får den väl ligga lite bakhuvudet medan jag jobbar färdigt det här numret av tidningen så får vi se vilka tankar och reflektioner som kommer ur det.
Mer jobb imorgon. En på plats intervju på förmiddagen och en telefonare på eftermiddagen. Sedan är det hockey också så någon av texterna kanske blir färdigskriven först på torsdag morgon. Men det blir nog bra. På plats-intervjun är mer eller mindre i grannskapet så går inte så mycket restid.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home