Monday, November 13, 2023

Tidigarelagd resa

Ett jobb jag skulle åkt i väg och gjort på torsdag blev med lite kort varsel tvunget att bokas om till i dag. Där fick jag ändra planeringen för vad jag hade tänkt gå gjort i dag lite grann, men på det stora hela var det bra att få det där gjort. Det frigör ju lite tid senare i veckan, och så kan det här lämnas lite tidigare. Innan jag åkte dit hann jag även få en annan grej gjord, och i bilen blev det klart med bokning av en av de sista intervjuerna som var kvar att boka. Så ja, produktiv dag. Gött det. Även om det innebar att dagens promenad fick bli en kvällspromenad. Men det är ju najs att ta en sådan som omväxling.

Så mycket annat än jobbet har väl i ärlighetens namn inte hunnits med. Och det lär bli fullt fokus på jobb imorgon också. Lägga sista handen på eftermiddagens jobb, i väg för en intervju, förhoppningsvis tid till en eller ett par telefongrejer på eftermiddagen. I mån av tid jobba på webbresearchade grejer framåt kvällen. Är det deadlinevecka så är det. Men det är inte så himla länge kvar nu så är det juluppehåll sedan, så det är bara att gasa på och se till att få allt färdigt i tid.

Behöver ju dock få det där sista kapitlet i boken läst under veckan också i och med att vi ska bokprata om det på lördag. Men det ska väl gå att klämma in någonstans hoppas jag. I värsta fall får det väl bli på fredag kväll när allt är lämnat och klart.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home