Thursday, December 07, 2023

Färdigskrivet julnummer

Lämnade sista texten till tidningen julnummer i eftermiddags. Lite småfix kvar, men i princip innebär det att årets sista nummer är färdigjobbat för min del. Firade med att dricka en Fullers Vintage Ale (grymt god) och köpa ett par böcker. Är så klart i tjänst formellt sett fram till jul, men det blir lite lugnare och inte särskilt mycket som ska göras fram till årsskiftet. Känns välförtjänt efter en många gånger jäktig och rörig höst.

Kvällen har jag ägnat åt att läsa ut en bok och att se en film. Snubblade över en utbildning (på distans) jag skulle vilja läsa, men den ges bara på helfart och det funkar inte riktigt för mig. Skulle ha behövt ha den på halvfart så det kan kombineras med jobbet om det skulle bli aktuellt. Så det var ju lite synd.

Att kunna flytta över en "termins" artiklar och bilder till arkivmappen, det har ändå något.

Imorgon har jag inget särskilt planerat för dagen. Det känns skönt. Fast eftersom jag tänkt att ha lite matlagningsvecka till veckan ska jag nog börja planera upp det lite grann så jag vet vad som behöver handlas och så till det. Tanken är att laga en rätt per dag under kommande vecka och fylla upp frysen med portionslådor. Körde en sådan vecka ett tag i våras och det är najs att ha färdigt så det bara är att värma. Problemet nu är väl bara att jag har så mycket julöl i kylen att det blir svårt att få plats med råvarorna...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home