Friday, December 22, 2023

Verkar bli vitt

Inget toppenväder för promenad i dag. Var rätt halt på sina ställen. Men så himla härligt att vi verkar få en vit och riktigt snörik jul. Det har man ju faktiskt inte varit bortskämd med även om jag vill minnas att förra året och året innan det var helt okej ur den synvinkeln.

I morgon kommer väl julfirandet så smått inledas med uppesittarkväll och skinkmacka. Var det vara upp till mig skulle jag nog helst vilja se Cyklopernas lands uppesittarkväll, men gissar att det förslaget kommer röstas ner av övriga i sällskapet. Men men, får väl kolla på det i reklampauserna om inte annat. Tror det kan bli rätt roligt. Och så blir det väl granklädning och allmänt julstök under dagen i morgon vågar jag anta. När det är klart ska jag hälla upp en julöl från Vreta Kloster, luta mig tillbaka och låta julfriden smyga sig på. Tycker så himla mycket om julen.

Annars kan väl om denna dag nämnas att jag för första gången fick betala med swish på konsum eftersom kortterminalerna låg nere. Att kalla det en spännande upplevelse vore att ta i, men det var i alla fall något jag inte gjort förut.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home