Tuesday, April 30, 2024

Kontinuitet

Förlängingar med både Kingen och Jellvert samma dag. Inte illa! Vi har fått behålla ovanligt många spelare den här säsongen (hittills är väl bäst att tillägga, SHL kan ju plocka spelare hejvilt en bra bit in på sommaren), och det är ju bra. Inte många platser kvar i truppen och hittills bara tre nyförvärv, varav en (Volden) som varit här ett par säsonger förut och en (Sjökvist) som har BIK som moderklubb och har gjort ett par kortare inhopp genom åren. Går onekligen inte att säga annat än att förhoppningen om kontinuitet verkar infrias.

Med tanke på hur få vakanser det finns i truppen kan man ju dock undra vad supporterinsamlingen är tänkt att användas till. Finns det månne något riktigt spetsförvärv som kommer presenteras först när insamlingen avslutats eller nått sitt mål? Eller sparas det för att kunna förstärka under säsongens gång?

För att prata annat än hockey har väl dagen inte direkt utmärkt sig. "Firade" valborg med ett litet glas punsch under kvällen. Det och Håkan såklart. Det är väl ungefär vad som sticker ut jämfört med hur de flesta dagar brukar se ut.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home