Thursday, August 15, 2013

En vardagligt lugn dag

Denna dag har på det stora hela varit en lugn dag. Tittade på Seinfeld i eftermiddags (bruakr se nattreprisen men den är så sent i natt så jag valde eftermiddagssändningen istället) och tog sen en promenad upp till stan för att köpa en tidning. Under sommaren har jag under mina promenader till stan lyssnat på den stora summer party-spellistan. Har nu nästan kommit igenom hela listan, har bara typ 5-8 låtar någonting kvar. Lite passande med tanke på att sommaren börjar närma sig sitt slut. Kan för övrigt meddela att det är en jäkla bra lista att promenera till, så det är inte alls omöjligt att den kommer gå ett par varv till i den så kallade framtiden.
Nåväl, när jag hade varit uppe på stan ägnade jag sedan resten av eftermiddagen åt att spela NHL. Gick typ svinbra att spel NHL. Dagens två sista matcher vann jag ganska stort. Sen blev det mat och sen hamnade man framför tv:n. Åt faktiskt lite göttigt fikabröd framför tv:n, för att fira mormor som skulle ha fyllt 86 igår om hon hade levt fortfarande. Det är inget som vi brukar göra, men morsan nämnde häomdan att det var mormors födelsedag dagen efter, och då blev det en bra anledning för att äta tårta. Att sen tårtätandet dröjde tills idag får skyllas på glömska.

För övrigt är det idag en vecka sedan way out west började. Känns som att det är mer och mindre på samma gång, nyss och avlägset samtidigt. Märkligt sånt där.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home