Friday, August 16, 2013

Hockeykväll

Var på hockey nu under kvällen. En träningsmatch mellan Bofors och Sparta Sarpsborg. Resultatmässigt gick det bra, Bofors vann med 4-3. Spelmässigt märktes det att det var försäsong, det brast lite i timing och skärpa, men det såg på det stora hela ganska lovande ut för att vara såpass tidigt på försäsongen. Det var kul att vara på hockey igen, det var ju ett tag sedan sist liksom. Men det mesta var sig likt, det var inga större förändringar i hallen, DJ:n var fortfarande kass, delicatobollarna smakade bra och ja, det var sig likt helt enkelt. Dock såg jag matchen från sittplats idag, det brukra jag aldrig göra annars. Men det var kul att se hur det ser ut från den sidan, det gör man ju inte så ofta.

Intressant känsla för övrigt att gå ut ur hallen och det faktiskt var varmare utanför. Det händer aldrig annars. Man är så van att det är kallt när man går ut att det nästan blev lite konstigt att mötas av ljummen augustiluft.

Annars finns inte så värst mycket att säga om dagen. Men kan kanske nämnas att jag har druckit blåbärssoppa för första gången på flera år. Det var gott.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home