Saturday, August 17, 2013

Magproblem

Har lite problem med magen för tillfället verkar det som. Sen igår har jag liksom varit väldigt lös i magen och fått gå på toa påfallande ofta. Så fort jag ätit något tar det liksom en liten stund och sen blir jag väldigt toanödig. Ganska irriterande faktiskt.

Den lille hypokondrikern i mig är naturligtvis ganska orolig, men rent logiskt sett borde det inte vara något allvarligt. Hade det varit något allvarligt hade jag ju antagligen mått dåligt rent allmänt eller haft ont i magen eller så, och om inte annat borde det ha smugit sig på lite mer än att jag helt plötsligt bara var jättenödig igår morse. Skulle tippa på att det är något jag ätit eller så, eller möjligtvis att magen bara är lite orolig sådär i största allmänhet som det kan bli ibland. Blev ju exempelvis lite oregelbundna kostvanor förra helgen så det kan ju mycket väl bero på det, även om jag vanligtvis inte har några problem med sånt.

Eftersom jag inte mår dåligt i övrigt är det som sagt mest bara irriterande och störigt. Finns ju roligare grejer att göra än att springa på toa tio gånger om dan liksom. Men ska man se något positivt i det hela är det ju i alla fall tur att det inte hände förra helgen. Hade ju varit fett jävla skitdrygt att vara på way out west med lös och opålitlig mage.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home